Ολάντ: «Θα μπορούσα να κερδίσω τον Μακρόν αν ήθελα στις εκλογές»

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με τον νυν πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Μάλιστα ανέφερε πως θα μπορούσε να τον κερδίσει στις προεδρικές εκλογές αλλά δεν ήθελε. Όπως είναι φυσικό, αυτή του η δήλωση προκάλεσε πληθώρα σχολίων στους χρήστες των social media.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας σε συνέντευξή του στο France 2 ενόψει του νέου του βιβλίου το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα φάνηκε μη ικανοποιημένος με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Τι δήλωσε ο Ολάντ

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Μπορούσα να είχα κερδίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά δεν ήθελα.[…] Γιατί πού θα οδηγούσε αυτό; Δεν θα ήμουν νικητής, δεν θα ήταν εκείνος νικητής και σήμερα θα είχαμε έναν πρόεδρο που θα πίεζε για ακόμη πιο σκληρή πολιτική ατζέντα από αυτή που βλέπουμε τώρα».

Όπως όμως ήταν φυσικό, η βεβαιότητα αυτή του πρώην Γάλλου προέδρου για πιθανή νίκη του στις εκλογές κόντρα στον Μακρόν, δημιούργησε πληθώρα σχολίων ανάμεσα στους χρήστες των social media.

Ενδεικτικά είναι ορισμένα tweets, όπως «Θα μπορούσα να κερδίσω το Νόμπελ λογοτεχνίας, αλλά δεν ήθελα», «Θα μπορούσα να είμαι Μις Γαλλία, αλλά δεν ήθελα».

Loading