Νέα Υόρκη: 100 δολάρια σε όποιον κάτοικο εμβολιαστεί (Video)

Εφόσον η επιχειρηματολογία αποδεικνύεται ανεπαρκής για να πειστούν οι Νεοϋορκέζοι ωστε να προβούν στον εμβολιασμό τους, ο δήμαρχος της πόλης φαίνεται οτι βγάζει και άλλα όπλα από τη φαρέτρα του.

Από την Παρασκευή, οι κάτοικοι που θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού σε ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης, θα λάβουν μία δωροεπιταγή αξίας 100 δολαρίων, ανακοίνωσε χθες ο Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης σχολίασε ότι τα 100 δολάρια θα «έχουν μεγάλο αντίκτυπο, ειδικά σε έναν κόσμο όπου ολοένα και περισσότερα πράγματα θα καθοριστούν από το εάν έχετε εμβολιαστεί ή όχι».

Ερωτηθείς εάν θα λάβουν τα 100 δολάρια και όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί, ο Μπιλ ντε Μπλάσιο τους ευχαρίστησε που έκαναν το σωστό. «Ήταν το σωστό πράγμα που έκαναν για τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, για την κοινότητά τους. Έκαναν το σωστό και η ανταμοιβή είναι ότι έμειναν ασφαλείς και είναι ζωντανοί» δήλωσε.

«Αλλά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση ειδικά μέσω των social media που ξεπερνά την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξεπεράσουμε». Στην συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ανέφερε επίσης πως έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 9 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού με το 59% του πληθυσμού της πόλης να έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση, αλλά τόνισε πως αυτό δεν είναι αρκετό για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανοσία της αγέλης.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο: Ηλικιωμένη πιάνει ένα μωρό που “κάνει βουτιά” από τον δεύτερο όροφο (Vid)

Loading