Η τελευταία βασιλική υποχρέωση του Χάρι

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε δεκτό το αίτημα του εγγονού της και της Αμερικανίδας συζύγου του να αφήσουν πίσω τα βασιλικά τους καθήκοντα για να αναζητήσουν ένα πιο «ανεξάρτητο μέλλον» έκανε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι.

Έκτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, ο Χάρι παρακολούθησε παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ και στη συνέχεια έκανε την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί του χρόνου.

Πρόκειται για την τελευταία προγραμματισμένη βασιλική του υποχρέωση προτού αρχίσει για τον ίδιο και τη σύζυγό του η «μεταβατική περίοδος» για τους νέους ρόλους τους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη πρώην ηθοποιός Μέγκαν πυροδότησαν μια κρίση στη βρετανική μοναρχία, ανακοινώνοντας ότι επιθυμούν να μειώσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να περάσουν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική, καθώς και να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.

Έπειτα από ένα «βασιλικό» συμβούλιο τη Δευτέρα, η βασίλισσα συμφώνησε το ζευγάρι να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Βρετανίας και Καναδά.

Loading