Φλόριντα: Τους είπε να χαμηλώσουν τη μουσική και κατέληξε σε κώμα (vid&pic)

Κάτοικος της Φλόριντα ζήτησε από τους γείτονες να χαμηλώσουν την μουσική – Ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του και κατέληξε σε κώμα στο νοσοκομείο.

Ασσύληπτο το περιστατικό που συνέβη στην Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένας 42χρονος κατέληξε σε κώμα στο νοσοκομείο επειδή ζήτησε από τους γείτονές του να χαμηλώσουν τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.

Το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουνίου. Έκτοτε ο άτυχος 42χρονος παραμένει στο νοσοκομείο σε κώμα. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να τον χειρουργήσουν, ενώ ανησυχούν ακόμα και για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Ο γιος μου έχει ένα μικρό αγόρι, θα γίνει 4 ετών και μπορεί να μη γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του», δήλωσε η μητέρα του θύματος. «Δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει προκληθεί πνευματικά, για να μη μιλήσω για όλα τα σωματικά προβλήματα που έχει», είπε.

Η αδελφή του θύματος μιλώντας για τον άγριο ξυλοδαρμό του από τους γείτονες δήλωσε:

«Δεν υπάρχει λόγος για ό,τι του έκαναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι καυγαδίζουν όλη την ώρα και τα πνεύματα είναι οξυμένα, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν υπήρχε λόγος να του το κάνουν αυτό».

Δείτε επίσης: Πυρκαγιές στην Τουρκία: Οργισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον Τσαβούσογλου (BINTEO)

Loading