Ετοιμάζεται κι άλλη δόση εμβολίου στο Ισραήλ

«Το Ισραήλ αναμένεται να χορηγήσει εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την αντιμετώπιση διαφορετικών μεταλλάξεων» ανέφερε ο Σαλμάν Ζάρκα

Ο επικεφαλής της ισραηλινής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Σαλμάν Ζάρκα, έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο «Kan» και είπε πως θα χορηγηθούν στη χώρα εμβόλια τα οποία είναι ικανά να αντιμετωπίσουν τις μεταλλάξεις.

Αναλυτικά:

«Το Ισραήλ αναμένεται να χορηγήσει εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την αντιμετώπιση διαφορετικών μεταλλάξεων του κορωνοϊού μέχρι το τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022».

«Δεδομένου ότι ο ιός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια τέταρτη δόση». «Αυτή θα είναι η ζωή μας στο εξής, θα βιώνουμε διαδοχικά κύματα του κορωνοιού».

Πριν από λίγο διάστημα, είχε πει μιλώντας στους ισραηλινούς «Times» πως οι πολίτες θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις μεταλλάξεις.

«Φαίνεται ότι, αν λάβουμε διδάγματα από το τέταρτο κύμα, πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης νέων κυμάτων με τις νέες μεταλλάξεις, όπως είναι η νέα μετάλλαξη «Μ» από τη Νότια Αμερική».

Δείτε επίσης: Σαρηγιάννης: «5.500 κρούσματα στα τέλη Σεπτεμβρίου»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr