Ανήλικος Αυστραλός ταξίδεψε με κλεμμένη πιστωτική ως την Ινδονησία!

Ένας ανήλικος, μόλις 12 ετών, από την Αυστραλία έκλεψε την πιστωτική κάρτα της μητέρας του, έψαξε αεροπορική εταιρεία που θα του επέτρεπε να πετάξει χωρίς την άδεια των γονιών του και έκλεισε εισιτήρια για την Ινδονησία γιατί… είχε έναν καβγά στο σπίτι!

Μάλιστα, κατάφερε να κοροϊδέψει και τη γιαγιά του για να του δώσει το διαβατήριό του. Έτσι, πήρε το τρένο, έφτασε στο αεροδρόμιο και πέταξε για την Ινδονησία.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο έπεισε τους υπαλλήλους πως δεν ήταν μόνος, αλλά έπρεπε να κάνει check in νωρίτερα μέχρι να φτάσει η αδελφή του.

Όσο απολάμβανε τις διακοπές του… πίσω στο σπίτι οι δικοί του άνθρωποι είχαν τρελαθεί από την αγωνία και μαζί με τις αρχές τον αναζητούσαν.

Τι δήλωσε η μητέρα του ανήλικου

«Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τον φόβο που ένιωσα», είπε η μητέρα του όταν τελείωσε η περιπέτεια του μικρού.

Αυτό που σόκαρε τους αστυνομικούς είναι ότι ο μικρός ανέφερε ότι το μόνο που τον ρώτησαν ήταν απλά αν έχω την κάρτα μαθητή ή το διαβατήριό που να αποδεικνύει σε ποια τάξη πήγαινε και ότι είναι 12 χρονών. «Έζησα την περιπέτεια και ήταν τέλεια», ανέφερε ο πιτσιρικάς για το κατόρθωμά του!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τελικά ο 12χρονος επέστρεψε με ασφάλεια σπίτι του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=C_bRkMJAvcE

Loading