«Χείμαρρος» στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ!

Την έντονη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν οι ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ και η μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών. Ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να εκφράσει την οργή του μέσω Twitter, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

«Νοιάζεστε περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες»

«Οι Δημοκρατικοί ανησυχούν πολύ περισσότερο για τους παράνομους μετανάστες, παρά για το μεγάλο Στρατό μας ή για την Ασφάλεια στα επικίνδυνα Νότια σύνορα. Θα μπορούσαν εύκολα να καταλήξουν σε μια συμφωνία, αλλά προτίμησαν να παίξουν το χαρτί του ‘κλεισίματος’ αντί γι’ αυτό», ανέφερε ο Αμερικανός μεγιστάνας στο πρώτο tweet που ανήρτησε.

Λίγα λεπτά αργότερα, επανήλθε, γράφοντας: «Αυτή είναι η επέτειος ενός έτους για την προεδρία μου και οι Δημοκράτες θέλησαν να μου κάνουν ένα ωραίο δώρο». Μάλιστα, συνοδεύει το σχόλιό του με το hashtag #DemocratShutdown, αποδίδοντας την αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών αποκλειστικά στους Δημοκράτες.

«Για αυτούς που ρωτάνε, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν μόλις 51 ψήφους στη Γερουσία και χρειάζονται 60. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειαζόμαστε να κερδίσουμε περισσότερους Ρεπουμπλικανούς (γερουσιαστές) στις Εκλογές του 2018! Τότε, θα μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο σκληροί ενάντια στο Έγκλημα (και στα Σύνορα) και ακόμη καλύτεροι στον Στρατό και τους Βετεράνους μας!», προσθέσει σε άλλο tweet ο Τραμπ.

Τα παραπάνω tweets διαδέχεται ένα ακόμη, με σύνθημα «America First!», δηλαδή «Πρώτα η Αμερική!».

Loading