«Φωτιές» στον Τραμπ ανάβει (πάλι) η πορνοστάρ! (vd)

Νέες… φωτιές στον Ντόναλντ Τραμπ ανάβει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς! Η 38χρονη που φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο, άφησε να εννοηθεί ότι δεν συνέταξε, ούτε υπέγραψε η ίδια τη δήλωση διάψευσης που είχε δώσει στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της.

Η αρχή του σκανδάλου

Στις αρχές του μήνα, είχε κυκλοφορήσει μία συνέντευξη που είχε δώσει η πορνοστάρ το 2011 και η οποία έως τότε δεν είχε δημοσιευθεί. Σε αυτήν, η 38χρονη υποστήριζε ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ το 2006, δηλαδή λίγο μετά το γάμο του με τη νυν σύζυγό του, Μελάνια.

Η δήλωση διάψευσης

Σε υπογεγραμμένη από την ίδια(;) δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της την Τρίτη (30/1), η Στόμπι Ντάνιελς φέρεται να αρνείται τα περί εξωσυζυγικής σχέσης της με τον Αμερικανό μεγιστάνα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, μου ζητήθηκε αμέτρητες φορές να σχολιάσω τα δημοσιεύματα για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση μου με τον Ντόναλντ Τραμπ, πολλά πολλά πολλά χρόνια πριν. Το γεγονός είναι, ότι κάθε μία από τις δύο υποτίθεται εμπλεκόμενες πλευρές έχει διαψεύσει την ύπαρξη της σχέσης το 2006, το 2011, το 2016, το 2017 και ξανά το 2018», αναφέρει αρχικά η δήλωση διάψευσης.

«Δεν αρνούμαι τη σχέση επειδή ‘πληρώθηκα με ένα μεγάλο ποσό’, όπως είχε αναφερθεί στα υπερατλαντικά ΜΜΕ. Την αρνούμαι επειδή δεν υπήρξε ποτέ», καταλήγει η δήλωση, την οποία ο δικηγόρος χαρακτήρισε αυθεντική.

Τα… γύρισε στο σόου του Κίμελ

Λίγο αργότερα, ωστόσο, το θέμα πήρε νέα τροπή, καθώς η πορνοστάρ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα για το πώς προέκυψε το συγκεκριμένο έγγραφο με τη δήλωσή της.

Μάλιστα, ο Κίμελ, με εμφανή διάθεση να αστειευθεί, θέλησε να συγκρίνει την υπογραφή στο έγγραφο με την υπογραφή της Ντάνιελς σε άλλα χαρτιά και, αφού παρατήρησε σημαντικές διαφορές, τη ρώτησε: «Εσύ υπέγραψες τη δήλωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα».

«Δεν ξέρω. Την υπέγραψα εγώ…;», απάντησε η Ντάνιελς, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του παρουσιαστή: «Περίμενε μισό λεπτό. Αυτό μπορείς να το πεις, έτσι;».

«Μα αυτή δε μοιάζει με τη δική μου υπογραφή. Μοιάζει;», απάντησε η πορνοστάρ, ανταποκρινόμενη στο… παιχνίδι του Κίμελ.

«Δε μοιάζει με την υπογραφή σου. Άρα λες ότι, ενδεχομένως, η δήλωση να γράφτηκε και να δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς την έγκρισή σου;», συνέχισε ο παρουσιαστής.

«Χμ…», απάντησε η Ντάνιελς και πρόσθεσε: «Δε γνωρίζω από πού προήλθε. Ήρθε από το Ίντερνετ».

«Άρα, αρνείσαι ότι είχες σχέση με τη δήλωση;», ρώτησε ξανά ο Κίμελ, για να λάβει την… επική απάντηση: «Επίσης δουλεύω για το FBI και είμαι άνδρας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα το Ίντερνετ».

Έκαναν μέχρι και σκετσάκι με κούκλες!

Στη συνέχεια, η συνέντευξη… πέρασε σε άλλο επίπεδο, με τις χιουμοριστικές ατάκες να… δίνουν και να παίρνουν, ενώ ο Κίμελ εμφάνισε μέχρι και κούκλες του Τραμπ και της Ντάνιελς!

Loading