Τρόμος στην Γερμανία – Άγρια ζώα το «έσκασαν» από ζωολογικό κήπο

Τον τρόμο έσπειραν μερικά άγρια ζώα, συγκεκριμένα δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις, ένα τζάγκουαρ, και μια αρκούδα που έπεσε νεκρή από αστυνομικά πυρά στην Γερμανία, όταν το έσκασαν από τον ζωολογικό κήπο Άιφελ – Ζου, στην πόλη Λούενμπαχ, στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με το γερμανικό ενημερωτικό δίκτυο SWR, οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες που έλαβαν χώρα στην περιοχή που βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος της πόλης, προκάλεσαν πλημμύρες, ενώ ο ποταμός που βρίσκεται πλησίον του πάρκου, υπερχείλισε με αποτέλεσμα τα νερά του να διαβρώσουν τον φράκτη καθιστώντας την απόδραση των άγριων ζώων πιο εύκολη.

Η αστυνομία, για λόγους ασφαλείας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλούσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, και σε περίπτωση που παρατηρήσουν ύποπτες κινήσεις να ειδοποιήσουν πάραυτα τις αρχές.

Εν τέλει, αργότερα η αστυνομία έληξε τον συναγερμό που είχε σημάνει, καθώς εντόπισαν τα άγρια ζώα. Όπως προέκυψε τελικά από τις έρευνες, εν τέλει τα ζώα δεν απέδρασαν από τον χώρο του ζωολογικού, αλλά κρύφτηκαν απλώς στις φωλιές τους.

Loading