To ISIS… κατακτά την Ουάσινγκτον (vid, pics)

To ISIS κατακτά την Ουάσιγκτον! Μετά το Μουντιάλ, στο στόχο των τζιχαντιστών μπαίνει ο Λευκός Οίκος! «Κατακτώντας την Ουάσινγκτον, μέρος πρώτο» αναφέρεται στο 5λεπτο βίντεο!

Μετά τους Ρώσους και το Μουντιάλ οι τζιχαντιστές απειλούν τις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά η πρωτεύουσα της χώρας, Ουάσινγκτον, μπαίνει στο στόχαστρό τους. Όλα σε ένα σχεδόν 5λεπτο video, καλά μονταρισμένο κι εμπνευσμένο από τις πιο απίθανες ταινίες δράσης του Χόλιγουντ. Η αρχή γίνεται με την προετοιμασία των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους για την εισβολή στην Ουάσινγκτον. Αξίζει να σημειωθεί, πως δίνουν προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών «ανέβηκε» στα social media από παρακλάδι του ISI, την οργάνωση Abd al Faqir Media.

Το βλέμμα στο… Χόλιγουντ

Το βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών αναρτήθηκε στα social media από παρακλάδι του ISI, την οργάνωση Abd al Faqir Media. Στα πρώτα λεπτά του video αναπαριστά το χολιγουντιανό blockbuster «London Has Fallen». Μάλιστα, παρουσιάζει έναν τζιχαντιστή να περνά από γέφυρα με ένα βανάκι γεμάτο εκρηκτικά, να τα πυροδοτεί προκαλώντας χάος και θάνατο. Τα επόμενα πλάνα έχουν να κάνουν με την εισβολή, από ξηράς και από αέρος, των τζιχαντιστών στην Ουάσινγκτον.

Ισλαμικό Κράτος ISIS Ουάσινγκτον

Loading