Τις αμφιβολίες του εξέφρασε ο Τραμπ για την καταγγελία κατά του Κάβανο

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε νωρίτερα τις αμφιβολίες του για την σοβαρότητα της σεξουαλικής επίθεσης που φέρεται να διέπραξε ο υποψήφιός του για το Ανώτατο Δικαστήριο, Μπρετ Κάβανο .

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν οι επιθέσεις ήταν τόσο σοβαρές όσο ισχυρίζεται η Φορντ, θα είχε καταθέσει μήνυση η ίδια ή οι αγαπημένοι της γονείς» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, ζητώντας από την πανεπιστημιακό να διευκρινίσει την «ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο» των φερόμενων γεγονότων.

«Ο δικαστής Μπρετ Κάβανο είναι ένας καλός άνθρωπος, με άψογη φήμη, που δέχεται επίθεση από ακραίους αριστερούς πολιτικούς, οι οποίοι δεν θέλουν να μάθουν τις απαντήσεις, θέλουν απλά να καταστρέψουν και να προκαλέσουν καθυστερήσεις», έγραψε σε άλλη του ανάρτηση ο Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμαθήτρια του Κάβανο, Κριστίν Μπλάζι Φορντ είχε καταγγείλει ότι ο δικαστής της είχε επιτεθεί σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980, ενώ μάλιστα δεσμεύτηκε να φέρει στο φως το αντίγραφο της μήνυσης που πιθανόν είχε καταθέσει την εποχή που συνέβη το περιστατικό.

Loading