Συνελήφθη προσπαθώντας να πουλήσει την παρθενιά της κόρης της (vd)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία 35χρονη Ρωσίδα με την κατηγορία ότι προσπάθησε να πουλήσει την “παρθενιά” της 13χρονης κόρης της σε πλούσιο επιχειρηματία έναντι του ποσού των 21.000 ευρώ.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα σε ένα πλωτό εστιατόριο στη Μόσχα όπου η κτηματομεσίτρια Ιρίνα Γκλαντκιχ μπήκε με την κόρη της και την 25χρονη φίλη της προκειμένου να «κλείσει» τη συμφωνία με τον επιχειρηματία χωρίς όμως να ξέρει ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση από μεταμφιεσμένους αστυνομικούς.

Μόλις η γυναίκα πήρε στα χέρια της το αντίτιμο του 1.5 εκατομμυρίου ρουβλιών για την εξωφρενική αυτή πράξη, οι άντρες της ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη της.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι ήρθε στην πόλη προκειμένου να γνωρίσει έναν πλούσιο άντρα για να τους προσφέρει οικονομική βοήθεια για τις «σεξουαλικές υπηρεσίες» της κόρης της, κάτι που επιβεβαίωσε και η 25χρονη φίλη της ομολογώντας ότι αυτός ήταν ο στόχος τους.

Βίντεο που δόθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών:

Οι δυο γυναίκες μαζί με την ανήλικη που ταξίδεψαν από το Τσελιαμπίνσκ (Ουράλια όρη) στη Μόσχα, ισχυρίστηκαν ότι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε αυτήν την πράξη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που τις ταλαιπωρούσαν, ενώ πηγές της αστυνομίες αναφέρουν ότι “βγάζουν τα προς το ζην” πουλώντας τα κορμιά τους και οι ίδιες.

Η Γκλάντκιχ, που σημειωτέον έχει ακόμη ένα παιδί, ένα μικρό αγόρι, οδηγήθηκε στο κρατητήριο μαζί με τη φίλη της, ενώ τη φροντίδα της ανήλικης ανέλαβε η Πρόνοια.

 

Loading