Συνελήφθη άντρας που σκότωνε ιερόδουλες «κακές για την κοινωνία»

Συνελήφθη νέος ” Τζακ αντερβγάλτης” καθώς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό 19 ιερόδουλων στη Σιβηρία. Ο Ευγένι Τσούπλινσκι, 52 ετών, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με μερικά από τα θύματά του λίγο πριν τις σκοτώσει και ότι δημιουργούσε σατανιστικά σημάδια σε πολλά από τα ακρωτηριασμένα πτώματα.

Ο 52χρονος ζούσε διπλή ζωή και έκρυβε καλά τις δολοφονικές του τάσεις. Στο σπίτι, ήταν ένας παντρεμένος και ευτυχισμένος με μία λαμπερή και επιτυχημένη οδοντίατρο. Το βράδυ κατακρεουργούσε ιερόδουλες, για τις οποίες ισχυριζόταν ότι ήταν «κακές για την κοινωνία».

Το προσωπείο του δολοφόνου

Ο δράστης πάλευε με τα θύματά του, ηλικίας 18 έως 31 ετών και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε ένα μαχαίρι για να κόψει τα στήθη των θυμάτων του, τα κεφάλια και τα άκρα τους, ενώ παράλληλα έκλεψε τα τιμαλφή τους.

Είχε κρύψει τα μέλη τους σε διάφορα σημεία γύρω από τη Σιβηρική πόλη του Novosibirsk  και προσπάθησε να μπερδέψει τους ερευνητές κάνοντάς να φανεί ότι ο δολοφόνος είχε ένα σατανικό κίνητρο, χαράζοντας διαβολικές απεικονίσεις στα ακρωτηριασμένα μέλη.

Η τακτική του ήταν «να κάνει το φίλο στις γυναίκες» ζητώντας τους να περάσουν χρόνο μαζί του με σκοπό να τα οδηγήσει μακριά και να τις σκοτώσει. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στη συνέχεια, ακρωτηρίαζε τα σώματα, ρίχνοντας τα κομμάτια – κεφάλια, χέρια, πόδια και άλλα – κατά μήκος των δρόμων ή σε χωματερές.

Loading