Υπόθεση Σκρίπαλ: Στις έρευνες θα συνδράμει και ο στρατός

Στην απόφαση να συνδράμει και ο στρατός στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του διπλού Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκρίπαλ οδηγήθηκαν οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα όμως οι έρευνες στρέφονται και στους θανάτους των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του.

Σύμφωνα, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι ειδικές δυνάμεις και  διάφορες άλλες ομάδες που ασχολούνται με χημικά θα συνεισφέρουν στο έργο της αστυνομίας μέσω της απομάκρυνσης οχημάτων και διαφόρων άλλων αντικειμένων όπου χρειαστεί.

Λίγο αργότερα την πληροφορία επιβεβαίωσε και η Σκότλαντ Γιαρντ, η οποία δήλωσε ότι η αντιτρομοκρατική «ζήτησε βοήθεια από το στρατό για να μετακινήσει έναν αριθμό οχημάτων και αντικειμένων από τη σκηνή στο κέντρο του Σαλίσμπουρι καθώς έχουν την απαιτούμενη δυνατότητα και τεχνογνωσία».

Έρευνες και στους οικείους του

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία οι έρευνες αναμένεται να πάρουν ίσως νέες διαστάσεις καθώς αποφάσισε να αποκλείσει και τους τάφους της συζύγου του Σκριπάλ, Λουντμίλα και του γιου του, Αλεξάντερ, τα σώματα των οποίων αναμένεται να εξεταστούν.

Loading