Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε αγκαλιά με τα παιδιά του

Ένας 57χρονος στο Λονδίνο σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε μαζί του τα παιδιά μέχρι την άκρη ενός γκρεμού ύψους 152 μέτρων και στη συνέχεια αυτοκτόνησε παρασέρνοντάς τα μαζί του στο θάνατο.

 

Ο πατέρας, αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 47χρονη γυναίκα του, έβαλε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και οδηγώντας για περίπου 90 μίλια έφτασε στο σημείου του γκρεμού και έπεσε παρασέρνοντας στο θάνατο και τα δυο του παιδιά.

 

Η αστυνομία ανακάλυψε το άψυχο σώμα της γυναίκας στο σπίτι της οικογένειας στο νοτιοδυτικό Λόνδίνο. Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τον 57χρονο και τα δύο αγόρια, ηλικίας επτά και δέκα ετών, στο ανατολικό Σάσεξ.

 

Πως περιέγραψαν οι γείτονες την οικογένεια

 

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι γείτονες περιέγραψαν μια δεμένη οικογένεια χωρίς να μπορέσουν να εξηγήσουν τι μπορεί να οδήγησε τον πατέρα σε αυτή την πράξη.

 

Ο γείτονας, Paul Warrington, δήλωσε ότι ήταν μια ήσυχη οικογένεια και πολύ κλειστοί άνθρωποι. Μόλις άκουσε τα νέα σοκαρίστηκε καθώς θυμόταν τις χαρούμενες φωνές των παιδιών να παίζουν στον κήπο. Η οικογένεια έμοιαζε χαρούμενη αλλά κρατούσαν κρυφή την προσωπική τους ζωή αφοού δεν υπήρχε τίποτα ανησυχητικό που να κάνει τον οποιοδήποτε να σκεφτεί ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

Loading