Σάλος στις ΗΠΑ με καθηγήτρια που αποπλάνησε μαθητή της (pics)

Αντιμέτωπη με μια υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από καθηγητή είναι τις τελευταίες ώρες αντιμέτωπη η κοινωνία της Φλόριντας. Καθηγήτρια σε σχολείο της περιοχής Νέα Σμύρνη στη Φλόριντα είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με μαθητή της.

Η σχέση της εν λόγω καθηγήτριας με τον μαθητή της αποκαλύφθηκε ύστερα από την επιμονή των γονέων να μάθουν τα αίτια της πτώσης της επίδοσης του παιδιού τους στο σχολείο. Ο νεαρός μαθητής παραδέχτηκε εν τέλει ότι η ερωτική σχέση που είχε συνάψει με την καθηγήτρια του είχε αποσπάσει την προσοχή από τα μαθήματά του.

Οι γονείς απευθύνθηκαν αμέσως στις αρχές. Όπως προέκυψε μάλιστα κατά την απολογία του 14χρονου, η καθηγήτρια του ερχόταν αρκετές νύχτες στο σπίτι του μετά τις 11 με την αιτιολογία ότι χρειαζόταν «ενισχυτική διδασκαλία» και τον επέστρεφε μετά τις 2 το ξημέρωμα.

Μάλιστα ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι του έδινε να καπνίζει μαριχουάνα ενώ παράλληλα του έστελνε σε άσχετες στιγμές γυμνές της φωτογραφίες.

Η καθηγήτρια φυσικών επιστημών που εργάζονταν στο σχολείο New Smyrna Beach Middle School όπου γνώρισε και τον μαθητή παραιτήθηκε από το σχολείο έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου, ενώ και η ίδια και ο πυροσβέστης σύζυγός της έσβησαν τα προφίλ στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Η ίδια συνελήφθη, αφέθηκε ωστόσο ελεύθερη καθώς κατέβαλε το ποσό της εγγύησής της που άγγιζε τα 25.000 δολάρια.

Loading