Ρωσία: Στα χέρια παρουσιαστής και πολιτικός αναλυτής! (vd)

Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρωσία, καθώς ο παρουσιαστής ήρθε στα χέρια με Ουκρανό πολιτικό αναλυτή!

Το ασυνήθιστο για τα τηλεοπτικά δεδομένα σκηνικό σημειώθηκε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Σημείο συνάντησης». Κάποια στιγμή, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια ο Ρώσος παρουσιαστής, Αντρέι Νόρκιν, με τον Ουκρανό πολιτικό αναλυτή, Ντμίτρι Σουβόροφ.

Πώς φτάσαμε στην έκρηξη

Θέμα της συζήτησης στο στούντιο ήταν η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέας Μαόυρερ , που είχε επισκεφθεί την περιοχή ,υποστήριξε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών στην ανατολική Ουκρανία, σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά.

«Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια, ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία… σήκωσε το γάντι και ζήτησε, σε έντονο ύφος, από τον Γερμανό βουλευτή να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Νόρκιν.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, πλησίασε τον Σουβόροφ και τον έπιασε από τον ώμο. Ο Ουκρανός αναλυτής, από την πλευρά του, προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να κουνάει τα χέρια, με αποτέλεσμα να αρχίσει η μεταξύ τους χειροδικία και οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο να προσπαθούν να τους χωρίσουν, «προσφέροντας» στο κοινό μία… σπάνια εικόνα, την οποία προφανώς και δεν περίμενε.

Μάλιστα, το επίμαχο video ανέβηκε και στην ιστοσελίδα του ρωσικού καναλιού, το οποίο ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το επεισόδιο.

«Η εκπομπή ‘Σημείο συνάντησης’ είναι ζωντανή. Τα θέματα που συζητούνται είναι τα πιο καυτά θέματα της επικαιρότητας. Συμβαίνει οι συμμετέχοντες στην εκπομπή να μην μπορούν να είναι εγκρατείς», ανέφερε σχετικά το NTV, σε μία προσπάθεια να… δικαιολογήσει τα «παρατράγουδα».

Loading