Ποινή 100 χρόνων κράτησης αντιμετωπίζει ζευγάρι που φυλάκισε τα παιδιά του

Ένα ζευγάρι από την Καλιφόρνια που φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτα τα 13 παιδιά του σε εξαιρετικά άθλιες συνθήκες στο σπίτι της οικογένειας στην κωμόπολη Πέρις, καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες, για βασανιστήρια, κακοποίηση ανηλίκων και παράνομη κράτηση.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Τέρπιν και η σύζυγός του Λουίζ, 57 και 49 ετών αντίστοιχα, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 94 ετών στην περίπτωση που κριθούν ένοχοι για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν. Και αυτό διότι σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, το ανδρόγυνο ξυλοκοπούσε τα θύματά του, τα έδενε με αλυσίδες και τα άφηνε να λιμοκτονήσουν.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει ούτε λίγο – ούτε πολύ περισσότερα από 25 ποινικά αδικήματα για τον καθένα τους.

Όσο για το τι λένε οι δικαστικές αρχές; «Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να ζητήσουμε την απονομή της δικαιοσύνης σε αυτή την υπόθεση κατά τρόπο ώστε να προστατευθούν τα θύματα από περαιτέρω βλάβη»

Τρία παιδιά ήταν δεμένα με αλυσίδα στο κρεβάτι

Εκτός όλων των άλλων κατηγοριών που αντιμετωπίζει το ζευγάρι, ο Ντέιβιντ Τέρπιν κατηγορείται επίσης για μια περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο διά της βίας, ενώ σ’ ότι αφορά την σύλληψή τους, αυτή έγινε την περασμένη Κυριακή όταν η 17χρονη κόρη τους κατάφερε να ξεφύγει  βγαίνοντας από το παράθυρο και καλώντας στη συνέχεια την αστυνομία.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι, αντίκρισαν ότι τρία από τα παιδιά ήταν αλυσοδεμένα στα κρεβάτια, ενώ τα περισσότερα από τα 13 ήταν υποσιτισμένα καθώς μια από τις ποινές τιμωρίας ήταν να μην τους δίνουν φαγητό για διάστημα αρκετών ημερών.

Loading