Πιάστηκαν τα μαλλιά της στη ρόδα ενός καρτ και σκοτώθηκε

Μια γυναίκα από την Ινδία σκοτώθηκε σήμερα σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας στην βόρεια περιφέρεια Χαρυάνα, όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν και μπερδεύτηκαν στους τροχούς ενός αμαξιδίου καρτ το οποίο και οδηγούσε.

Η 28χρονη Πουνίτ Καούρ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της, τη στιγμή του ατυχήματος. Μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας μιλώντας στο BBC τόνισαν ότι θα διερευνήσουν το περιστατικό, ενώ το πάρκο Πινιόρ όπου σημειώθηκε το δυστύχημα θα κλείσει οριστικά.

Η Καούρ και ο σύζυγός της έκαναν καρτ όταν τα μαλλιά της μπερδεύτηκαν στον τροχό. «Καθώς το καρτ είχε ταχύτητα προς τα εμπρός, το κρανίο της άτυχης γυναίκας ξεριζώθηκε», δήλωσε η αστυνομία.

“Φορούσε κράνος, αλλά…”

«Η ακριβής αιτία θανάτου είναι ακόμη ασαφής, αλλά σύντομα θα ξέρουμε αφού πρώτα λάβουμε λεπτομέρειες από την μεταθανάτια εξέταση. Δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις» τόνισε ένας εκ των αστυνομικών που διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Καούρ φορούσε ένα κράνος και είχε τα μαλλιά της μαζεμένα, ενώ ο διευθυντής της εταιρείας που διαχειρίζεται τα καρτ τόνισε πως ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία περιελάμβαναν τη χρήση κράνους. «Δώσαμε μια λαστιχένια ζώνη και κράνος στη γυναίκα» ανέφερε ο Σουσίλ Κουμάρ στην εφημερίδα Indian Express, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για ένα «ατύχημα».

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα πάντως, ο σύζυγός της Καούρ δήλωσε στην αστυνομία: «Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε βόλτα με το καρτ, όταν ξαφνικά τα μαλλιά της πιάστηκαν στη ρόδα. Άκουσα μόνο την κραυγή της. Επίσης, δεν γνωρίζω την ποιότητα του καουτσούκ από το οποίο ήταν φτιαγμένο το κράνος που δόθηκε στη γυναίκα μου».

Να σημειωθεί ότι τα ατυχήματα με αυτοκίνητα καρτ είναι πολύ σπάνια στην Ινδία, για αυτό και το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: BBC

 

Loading