Παραιτήθηκε η καλλονή διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Παραιτήθηκε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, η 29χρονη πρώην μοντέλο Χόουπ Χικς, μία από τις στενότερες συμβούλους του Αμερικανού προέδρου, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

Η Σάντερς είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πότε θα αποχωρήσει ακριβώς από το πόστο της, ενώ επίσης τόνισε ότι η παραίτησή της δε σχετίζεται με την κατάθεση που έδωσε την Τρίτη σε μία επιτροπή του Κογκρέσου, σχετικά με την έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές.

Η Χικς είχε καταθέσει στην επιτροπή ότι έχει αναγκαστεί να πει «μικρά αθώα ψέματα» κατά την άσκηση των καθηκόντων της στο Λευκό Οίκο, ομολογία που μπορεί να της προκαλέσει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Η καλλονή είχε εμπλακεί σε δύο ακόμα σκάνδαλα το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ο εραστής της 29χρονης βρέθηκε κατηγορούμενος από τις δύο πρώην συζύγους του για ξυλοδαρμό. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί σεξουαλικής σχέσης της Χόουπ Χικς με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανέφερε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη τους συναδέλφους της Χικς στο Λευκό Οίκο, η διευθύντρια Επικοινωνίας είπε ότι πέτυχε ό,τι νιώθει πως μπορούσε να κάνει από το πόστο της.

Loading