Ο Τραμπ εμμένει ότι δεν υπήρξε ρωσική ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016

Σε νέο του μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, επέμεινε στην θέση του ότι η Ρωσία, δεν είχε αναμειχθεί στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Στην δήλωση αυτή, προέβη ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγη μόνο ώρα μετά την ανακοίνωση ότι ο ίδιος θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στις 16 Ιουλίου στο Ελσίνκι.

Μάλιστα, αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο διαβεβαίωσε ότι κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, ο Τραμπ θα επισημάνει στον Πούτιν το γεγονός ότι «είναι απαράδεκτο να εμπλέκεται» μια χώρα στην εκλογική διαδικασία κάποιας άλλης.

Τι έγραψε ο Τραμπ στο Twitter

Ο Αμερικανός πρόεδρος, επιδόθηκε νωρίτερα σε μια σειρά από tweets που αφορούσαν την φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

«Η Ρωσία εξακολουθεί να λέει ότι δεν αναμίχθηκε στις εκλογές μας. Γιατί δεν εξετάστηκε η σχέση της Ρωσίας με τη Χίλαρι (Κλίντον);», διερωτήθηκε ο Τραμπ.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ αρνείται κατηγορηματικά ότι μέλη του προεκλογικού του επιτελείου συνεργάστηκαν με τη Ρωσία. Μάλιστα ο ίδιος αμφισβητεί πολύ συχνά την ακεραιότητα και την αμεροληψία των πρακτόρων του FBI και των μελών της ομάδας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που έχει αναλάβει την έρευνα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση. «Πότε θα αποκαλύψει ο Μπομπ Μιούλερ τη δική του σύγκρουση συμφερόντων; Γιατί του παίρνει τόσο πολύ χρόνο;» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Loading