Ο ηθοποιός Μ. Κάμπερμπατς έσωσε ποδηλάτη που δεχόταν επίθεση από συμμορία

Μπορεί να υποδύεται με επιτυχία τον Doctor Strange στις ταινίες της Marvel ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Άγγλος ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς χρειάστηκε να επέμβει για να σώσει έναν άνθρωπο χωρίς να βάλει κάπα ή κάτι κάποιο άλλο αξεσουάρ σούπερ – ήρωα.

Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του, επέστρεφαν στο σπίτι τους από νυχτερινή έξοδο με ταξί όταν είδαν ένα διανομέα φαγητού με ποδήλατο να δέχεται επίθεση από συμμορία, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Ο Κάμπερμπατς ζήτησε από τον οδηγό ταξί να σταματήσει, κατέβηκε και φώναξε «αφήστε τον ήσυχο» ενώ στη συνέχεια του κυνήγησε προκειμένου να αποτρέψει κάποιον σοβαρότερο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Στην περιοχή όπου έδρασε ο Σέρλοκ Χολμς

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην οδό Μπέικερ, εκεί όπου ζει ο Σέρλοκ Χολμς τον οποίο επίσης ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές.

«Εδώ, ο Σέρλοκ Χολμς συγκρούστηκε με τέσσερις δράστες, σε απόσταση αναπνοής από την Μπέικερ Στριτ» αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον διάσημο ηθοποιό και τη σύζυγό του.

Loading