Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Άλεκ Μπάλντγουιν

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντγουιν ο οποίος συνηθίζει να τον μιμείται σε γνωστή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο Τραμπ, έχει εκφράσει πολλές φορές την δυσαρέσκειά του, εναντίον του ηθοποιού λόγω των συγκεκριμένων μιμήσεων.

Αφορμή για την λεκτική αυτή επίθεση, στάθηκε η συνέντευξη του ηθοποιού που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού The Hollywood Reporter. Αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον Τραμπ ήταν η δήλωση του 59χρονου Μπάλντγουικ ότι «υποφέρει» κάθε φορά που πρέπει να μιμηθεί τον μεγιστάνα πολιτικό.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε τις μιμήσεις από τότε που ξεκίνησε ο Τραμπ άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία το 2016, κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής «Saturday Night Live».

Τι δήλωσε ο Τραμπ

Μέσω του Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε την δική του απάντηση στον ηθοποιό.

«Ο Άλεκ Μπάλντγουιν, η μέτρια καριέρα του οποίου ψυχορραγούσε και σώθηκε χάρη στην κακή μίμηση που κάνει για εμένα στην εκπομπή Saturday Night Live, δηλώνει τώρα ότι νιώθει να υποφέρει όταν με μιμείται».

«Άλεκ, αυτοί που υποφέρουν, είναι εκείνοι που αναγκάζονται να σε βλέπουν».

Μάλιστα ο Τραμπ στο πρώτο του tweet έκανε ένα μικρό ορθογραφικό ατόπημα και προσφώνησε τον ηθοποιό Άλεξ. Γεγονός το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους χρήστες.

Από την μεριά του ο ηθοποιός απάντησε ότι: «Παρά το ότι υποφέρω, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω έως τις ακροάσεις για την καθαίρεση, την ομιλία της παραίτησης, την αποχώρηση με ελικόπτερο προς το Μαρ-α-Λάγκο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading