Νοσοκομείο στην Ινδία πλημμύρισε λόγω του μουσώνα – Εμφανίστηκαν και ψάρια (vd)

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχει προκαλέσει ο μουσώνας που χτυπάει την Ινδία από τον Μάιο και έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο συνολικά 545 ανθρώπων. Ανάμεσα στις καταστροφές που έχει προκαλέσει όμως είναι και ένα νοσοκομείο στο κρατίδιο Μπιχάρ, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Ο λόγος για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ναλάντα στην Πάντα, την πρωτεύουσα του Μπιχάρ, το οποίο δέχτηκε τεράστιο πλήγμα εξαιτίας των ιδιαίτερα σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο το οποίο μεταδόθηκε στην ινδική τηλεόραση, το νοσοκομείο πλημμύρισε σε τέτοιο σημείο που μπήκαν και ψάρια. Μάλιστα, ο συγγενής ενός ασθενή έπιασε και ένα από αυτά.

Προκειμένου να γλυτώσουν οι ασθενείς από τα ορμητικά νερά, οι γιατροί του νοσοκομείου ρύθμισαν τα κρεβάτια σε πολύ υψηλό επίπεδο, την ώρα που το προσωπικό απασχολείτο με την άντληση του νερού που είχε εισχωρήσει ήδη στον ιατρικό εξοπλισμό.

«Ένα μέρος του ισογείου πλημμύρισε χθες, Κυριακή, αφότου έφραξε ένας σωλήνας λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων», εξήγησε ο Σιταράμ Πρασάντ, εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Loading