Νεκροί έπεσαν εν ώρα ρεπορτάζ δύο δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ

Την τελευταία τους πνοή με τραγικό τρόπο άφησαν δύο δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ, εν ώρα καθήκοντος, οι οποίοι καταπλακώθηκαν από πτώση δέντρου, στην Βόρεια Καρολίνα. Πρόκειται για τον παρουσιαστή ειδήσεων Μάικ Μακ Κόρμικ και τον φωτοειδησεογράφο Άαρον Σμέλτζερ.

Οι δύο άνδρες εργάζονταν για το WYFF που αποτελεί θυγατρική εταιρεία του NBC στη Νότια Καρολίνα. Οι δύο τους είχαν μεταβεί στην κομητεία Πολκ, προκειμένου να καλύψουν τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν  σφοδρά την περιοχή.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής Τζέφρι Τέναντ, οι Σμέλτζερ και Κόρμικ, κατά την διάρκεια της επιστροφής τους, οδηγώντας στον αυτοκινητόδρομο 176 με το SUV αυτοκίνητό τους, τους καταπλάκωσε ένα δένδρο με διάμετρο περίπου ένα μέτρο, καθώς το έδαφος ήταν εμποτισμένο από την βροχή. «Όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες, ο κινητήρας ήταν ακόμη σε λειτουργία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Τέναντ, δηλώνει συγκλονισμένος από το περιστατικό, καθώς λίγη μόλις ώρα πιο πριν τους είχε παραχωρήσει συνέντευξη.

«Με συγκλόνισε γιατί μόλις είχα δώσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ δέκα λεπτά πριν με πάρουν τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει για το ότι ήθελε να είμαστε ασφαλείς και του είχαμε πει ότι θέλουμε να είναι και εκείνος ασφαλής», ανέφερε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Loading