«Καίνε» τον Τραμπ οι αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς (vd)

«Καυτές» αποκαλύψεις υποσχέθηκε και… καυτές αποκαλύψεις πρόσφερε στο κοινό η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μπορεί να μην επιβεβαίωσε –ούτε να διέψευσε- την ύπαρξη sex tape με τον Αμερικανό πρόεδρο, ωστόσο η γνωστή πορνοστάρ αποκάλυψε ουκ ολίγες λεπτομέρειες για την ανάρμοστη σχέση της με τον μεγιστάνα στην τηλεοπτική συνέντευξή της στην εκπομπή «60 Minutes».

«Μου θυμίζεις την κόρη μου»

Μεταξύ άλλων, η Στόρμι Ντάνιελς υποστήριξε πως ο Ντόναλντ Τραμπ τη… συνέκρινε με την κόρη του, Ιβάνκα, λέγοντάς της: «Είσαι ιδιαίτερη. Μου θυμίζεις την κόρη μου. Είσαι έξυπνη και όμορφη. Μία γυναίκα υπολογίσιμη και μου αρέσεις. Μου αρέσεις».

Το σεξ σε τουρνουά γκολφ

Η πορνοστάρ εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα σακάκι στο χρώμα της… φωτιάς. Όπως υποστήριξε η ίδια, συνευρέθηκε ερωτικά με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006.

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της.

«Μην ανησυχείς για τη Μελάνια», φέρεται να της είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, εξηγώντας ότι με τη σύζυγό του έχουν χωριστές κρεβατoκάμαρες.

Ερωτηθείσα αν η ίδια αισθανόταν έλξη για τον Αμερικανό μεγιστάνα, δεδομένου ότι εκείνη ήταν 27 ετών το 2006 και εκείνος 60, η Ντάνιελς απάντησε ξεκάθαρα: «Όχι, καθόλου».

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο –τότε παρουσιαστής του «The Celebrity Apprentice»- Τραμπ της πρόσφερε ως… αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες της μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή του.

Κατήγγειλε απειλές

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο 39χρονη πορνοστάρ κατήγγελε ότι δέχτηκε απειλές, για να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με την ίδια, το 2011 το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «In Touch» την προσέγγισε για να μάθει περισσότερα για την εξωσυζυγική σχέση της με τον Τραμπ, προσφέροντάς της 15.000 δολάρια. Ωστόσο, μετά τις απειλές του δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο.

Μάλιστα, η Ντάνιελς υποστήριξε ακόμη, πως μερικές εβδομάδες αργότερα την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας σε πάρκινγκ στο Λας Βέγκας, ενώ εκείνη είχε μαζί της την κόρη της.

«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία. Αυτό είναι πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα της», φέρεται να της είπε ο άγνωστος. Η ίδια, ωστόσο, δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, γιατί φοβήθηκε.

Με το βλέμμα στον πρόεδρο

Πλέον, πολλοί αναρωτιούνται αν οι «καυτές» αποκαλύψεις της πορνοστάρ θα κοστίσουν στον Τραμπ την προεδρία και αναμένουν να δουν την αντίδραση όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της συζύγου του, Μελάνια…

Loading