Ιταλία: Χρέωσαν 1.100 ευρώ για 4 μπριζόλες και μια πιατέλα θαλασσινών

Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη σε εστιατόριο της Βενετίας, φαίνεται να λαμβάνει αρκετά μεγάλες διαστάσεις στην γειτονική Ιταλία. Γνωστό εστιατόριο σε κεντρικό σημείο της πόλης χρέωσε τέσσερις Ιάπωνες τουρίστες 1.100 ευρώ για τέσσερις μπριζόλες, μια πιατέλα θαλασσινών, δύο ποτήρια κρασί και νερό.

Όπως είναι φυσικό, το θέμα πήρε αμέσως διαστάσεις, με τον δήμαρχο της περιοχής, να διαμηνύει ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό, θα υπάρξει δικαιοσύνη.

«Κόπηκαν» στον έλεγχο

Βάσει πληροφοριών της τοπικής εφημερίδας “La Nuova Venezia”, ελεγκτικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από αστυνομικούς και εκπροσώπους αρμόδιων υπηρεσιών, πραγματοποίησε ελέγχους στο εν λόγω εστιατόριο με την επωνυμία «Osteria da Luca», διαπιστώνοντας πληθώρα υγειονομικών παραβάσεων αλλά και παριαβιάσεις του εμπορικού κώδικα. Όπως είναι φυσικό, από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αναμένεται να τεθούν πρόστιμα αξίας πολλών χιλιάδων εύρω.

Ακόμα, το συγκεκριμένο μαγαζί, αναμένεται να πληρώσει επιπλέον πρόστιμο, καθώς κατόπιν ελέγχου που πραγματοποίησαν μέλη του σώματος δίωξης του οικονομικού εγκλήματος, τα οποία παρίσταναν τους πελάτες, διαπίστωσαν πως το κατάστημα δεν έκοβε τις αποδείξεις που έπρεπε.

Στις κριτικές της γνωστής πλατφόρμας αξιολόγησης Tripadvisor, το εστιατόριο λαμβάνει πολύ χαμηλή αξιολόγηση που αγγίζει τα 1,5 αστεράκια. Επίσης το 83% των κριτικών χαρακτηρίζουν το κατάστημα “φρικτό”.

Πληροφορίες: Guardian

Loading