Ινδές γυναίκες πάλεψαν με τίγρη και έφυγαν μόνο με γρατσουνιές!

Τύχη βουνό είχαν δύο Ινδές γυναίκες όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μία μάχη με τίγρη, ένα από τα πιο επικίνδυνα και φονικά ζώα του κόσμου.

Οι δύο γυναίκες άκουσαν τις κραυγές μίας κατσίκας στο αγροκτήμά τους, ενώ φτάνοντας στο σημείο από όπου ακούγονταν οι κραυγές, διαπίστωσαν ότι μία τίγρης είχε επιτεθεί στην κατσίκα και την έσερνε προς το κοντινό δάσος.

Ινδές γυναίκες πάλεψαν με τίγρη και έφυγαν μόνο με γρατσουνιές!

Η 23χρονη κόρη της οικογένειας κι η μητέρα της, χωρίς να διστάσουν λεπτό, άρπαξαν μερικά κλαδιά που βρήκαν στο σημείο κι άρχισαν να χτυπούν το θηριώδες ζώο, το οποίο στράφηκε εναντίον τους.

Ποιος αποδείχτηκε ο “νικητής” αυτής της μάχης

Ευτυχώς, από τη μάχη που ακολούθησε δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, όμως τα σημάδια από την πάλη με την τίγρη είναι εμφανή στα σώματα και τα πρόσωπά τους.

Ινδές γυναίκες πάλεψαν με τίγρη και έφυγαν μόνο με γρατσουνιές!

Κι οι δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τα μεγαλύτερα τραύματα να έχουν προκληθεί από τα τεράστια και φονικά νύχια της τίγρης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κατσίκα της οικογένειας σώθηκε από το να γίνει τροφή του επιβλητικού θηλαστικού, που εξακολουθεί να κυριαρχεί στις τροπικές ζούγκλες της Ινδίας και της νοτιοανατολικής Ασίας!

Loading