Η selfie με το τρένο της στοίχισε τη ζωή!

Η επιθυμία για μία εντυπωσιακή selfie στις σιδηροδρομικές ράγες στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα στην Ταϊλάνδη. Η 24χρονη, μαζί με έναν φίλο της, θέλησαν να βγάλουν μία φωτογραφία με το τρένο. Δεν αντιλήφθηκαν, ωστόσο, ότι από την άλλη πλευρά πλησίαζε μία αμαξοστοιχία, η οποία τους παρέσυρε.

Σύμφωνα με το BBC, το διερχόμενο τρένο ακρωτηρίασε το πόδι της νεαρής. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Ο φίλος της υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμφότεροι είχαν καταναλώσει αλκοόλ, πριν πάρουν την απόφαση για τη ριψοκίνδυνη selfie.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (8/2), στο σταθμό Σαμσέν της Μπανγκόγκ. Ο αξιωματούχος της αστυνομίας, Βισάνουσακ Σεούμπ-ιν, δήλωσε στο BBC ότι οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν το συμβάν.

Επικίνδυνη μόδα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι selfie σε επικίνδυνα μέρη έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαιτέρως παράτολμη μόδα, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Ειδικά η λήψη video στις ράγες, την ώρα που πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το τρένο, γνωρίζει μεγάλη άνθιση, ιδιαιτέρως στην Ινδία.

Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, ένας άνδρας ο οποίος έβγαζε video τον εαυτό του να περιμένει να πλησιάσει ένα τρένο, παρασύρθηκε τελικά από την αμαξοστοιχία στο Χιντεραμπάντ.

Τον Οκτώβριο του 2017, τρεις έφηβοι είχαν παρασυρθεί από τρένο, ενώ προσπαθούσαν να βγάλουν selfie στο κρατίδιο Καρνατάκα, ενώ δύο έφηβοι είχαν σκοτωθεί σε ανάλογο περιστατικό στο Νέο Δελχί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading