Η Μελάνια ξαν(αφήνει) τον Ντόναλντ…κάγκελο (vd)

Την περασμένη εβδομάδα τον άφησε μόνο του να χαιρετάει το πλήθος, αφού πρώτα τον αγνόησε επιδεκτικά κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο.

Σήμερα προσπάθησε να της πιάσει το χέρι την ώρα που κατευθύνονταν προς το αεροπλάνο ώστε να πετάξουν για Οχάιο, αλλά και αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ εισέπραξε την αρνητική αντίδραση της συζύγου του, Μελάνια.

Φορώντας εντυπωσιακό κίτρινο παλτό ριγμένο απλά στους ώμους, με τα χέρια από μέσα, ο Τραμπ φαίνεται να κάνει πολλές προσπάθειες για να τις πιάσει το χέρι, αλλά πιάνει…αέρα και ξαφνικά κοκκαλώνουν και οι δύο. Πάνω που είναι έτοιμος να τις κάνει  παράπονα για τη συμπεριφορά της, διαπιστώνουν ότι ακριβώς απέναντι βρίσκονται φωτογράφοι και κάμεραμάν που τους αποθανατίζουν σε μια στιγμή γεμάτη αμηχανία.

Τελικά, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σηκώνει τα χέρια για να χαιρετήσει, στη συνέχεια κατευθύνεται προς το αεροπλάνο κρατώντας μια σχετική απόσταση από τη σύζυγό του.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων κινήσεων από την πλευρά της Μελάνια, η οποία εμφανίζεται απογοητευμένη από τον σύζυγό της, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για την σεξουαλική επαφή του πλανητάρχη με γνωστή πορνοστάρ, η οποία μάλιστα μάλλον…τον έθαψε για τις επιδόσεις του.

Φυσικά και αυτό το περιστατικό, έγινε αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι το πράγμα πάει για…χωρισμό, ενώ ένας άλλος χρήστης τονίζει με οξυδέρκεια: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί η Μελάνια φοράει το παλτό της με τόσο ηλίθιο τρόπο. Δεν έχω δει ποτέ ξανά μια γυναίκα να επιμένει να φορά το παλτό με αυτόν τον τρόπο. Τώρα ξέρω γιατί! Έτσι ώστε ο Τραμπ να μην μπορεί να της πιάσει το χέρι. Χα!».

Loading