ΗΠΑ: 9χρονος σκότωσε τη 13χρονη αδελφή του λόγω video game!

Ένας 9χρονος στο Μισισιπή φέρεται να πυροβόλησε τη 13χρονη αδελφή του, εξαιτίας ενός video game! Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (18/3), αφότου το άτυχο κορίτσι αρνούνταν πεισματικά να δώσει στον αδελφό του το χειριστήριο.

Ο 9χρονος φέρεται να πυροβόλησε από πίσω την αδελφή του, με τη σφαίρα να την πετυχαίνει στο κεφάλι και να κόβει το νήμα της ζωής της. Ένας τοπικός σερίφης ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, ότι το άτυχο κορίτσι υπέκυψε στο τραύμα του, σοκάροντας έτσι την τοπική –και όχι μόνο- κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το πώς ο 9χρονος δράστης βρήκε το όπλο, ούτε ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον ίδιο.

«Ίσως είδε κάτι αντίστοιχο σε video game ή στην τηλεόραση»

«Είναι μόλις εννιά…», δήλωσε ο τοπικός Σερίφης σε τοπική εφημερίδα και πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι θα έχει δει κάτι αντίστοιχο σε κάποιο video game ή στην τηλεόραση. Δε γνωρίζω αν ήξερε ακριβώς τι θα γινόταν με την ενέργειά του. Δεν μπορώ να το απαντήσω. Αυτό που ξέρω είναι, ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία τραγωδία».

Την ώρα του περιστατικού, η μητέρα των παιδιών βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ταΐζοντας άλλα παιδιά της οικογένειας.

Η αστυνομία έχε ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Μεταξύ των ερωτημάτων στα οποία καλείται να βρει απάντηση είναι και το πώς βρήκε ο 9χρονος το περίστροφο.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε αντιμετωπίσει πυροβολισμό από παιδί ηλικίας μόλις 9 ετών», σχολίασε ο Σερίφης.

Loading