ΗΠΑ: Ο Τραμπ βγάζει στρατό στους δρόμους – Δέμα και στον Μπάιντεν!

Το στρατό στους δρόμους βγάζει ο Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να προστατεύσει τα σύνορα των ΗΠΑ από το καραβάνι μεταναστών από την Κεντρική Αμερική, που συνεχίζει την πορεία του μέσα από το Μεξικό και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Βγάζω το στρατό για αυτή την Εθνική Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης. Θα ανακοπούν», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Πυρά» Τραμπ στα ΜΜΕ για τα… τρομοδέματα

Με αφορμή τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε αρκετούς Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, ο Αμερικανός μεγιστάνας κατηγόρησε τα ΜΜΕ, ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους.

«Ένα μεγάλο μέρος του θυμού που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας έχει προκληθεί από τη σκόπιμα λανθασμένη και ανακριβή δημοσιογραφία των παραδοσιακών ΜΜΕ στην οποία αναφέρομαι ως Fake News», σχολίασε ο ίδιος στο Twitter και πρόσθεσε: «Έχει γίνει τόσο κακό και μισητό που ξεπερνάει κάθε περιγραφή. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ πρέπει να καθαρίσουν τα του οίκου τους, ΓΡΗΓΟΡΑ!».

Ύποπτο δέμα και στον Μπάιντεν

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ύποπτο δέμα εστάλη και στο Δημοκρατικό πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, το δέμα είναι παρόμοιο με εκείνα που είχαν παραλήπτες την Τρίτη και την Τετάρτη πολλούς εξέχοντες Δημοκρατικούς και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, αναφέρεται συχνά ως πιθανός υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Loading