Ζυρίχη: Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο – Δύο νεκροί

Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της πόλης στη Ζυρίχη. Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής η οποία ερευνά μέχρι αυτήν την ώρα εξονυχιστικά την υπόθεση, το εν λόγω περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία. Από το συγκεκριμένο περιστατικό δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Το παράξενο αυτό συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 02:30 το μεσημέρι (σσ 03:30 ώρα Ελλάδας). Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση. Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα η ελβετική αστυνομία, όταν έφτασε στο σημείο εντόπισαν έναν νεκρό και ένα ακόμα άτομο το οποίο έφερε βαριά τραύματα. Αμέσως διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβώσει τις αιτίες των συγκεκριμένων πυροβολισμών, ωστόσο έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι δεν πρόκειται για κάποιου είδους τρομοκρατικής ενέργειας.

Τι μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Ρόιτερς

Όπως μετέδωσε από τον τόπο του περιστατικού, ο οποίος μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει αποκλεισμένος από την αστυνομία, στο σημείο έχουν στηθεί δύο μικρές τέντες. Το περιστατικό όπως αναφέρει σημειώθηκε πλησίον των γραφείων της ελβετικής τράπεζας UBS.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading