Εργάτης έχασε τη ζωή του από φάρσα συναδέλφων

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 40χρονος εργάτης σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί της Ινδίας όταν έχασε τη ζωή του από ένα αστείο συναδέλφων που είχε μακάβρια κατάληξη και κυρίως εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε σχεδιαστεί.

Το δολοφονικό τελικά αστείο προέβλεπε μόλις εκείνος έσκυβε, οι συνάδελφοί του, θα πλησίαζαν στο σημείο του πρωκτού ένα πιεστικό μηχάνημα με αέρα που διαθέτει η επιχείρηση και θα το έθεταν σε λειτουργία.

Εργάτης έχασε τη ζωή του από φάρσα συναδέλφων

Η πορεία του φονικού αστείου

Ωστόσο, το πιεστικό μηχάνημα του αέρα, που χρησιμοποιείται για το κόψιμο σκληρών επιφανειών, όπως ξύλο και γυαλί, βρήκε κανονικά τον στόχο του, ενώ μόλις άνοιξε η συσκευή άρχισε να βγάζει αέρα με τεράστια πίεση.

Αυτή η πίεση του αέρα, όμως, σε συνδυασμό με την περιοχή που τοποθετήθηκε προκάλεσε το θάνατο του άτυχου εργάτη, καθώς τραυματίστηκαν εξαιρετικά ευαίσθητα όργανα του σώματός του όπως το έντερο, το στομάχι και το συκώτι, ενώ ο θάνατός του προήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Εργάτης έχασε τη ζωή του από φάρσα συναδέλφων

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο υπεύθυνος αυτής της φονικής πλάκας συνελήφθη, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο θύτης είχε βρει την συγκεκριμένη εργασία λόγω της φιλίας του με το θύμα, το οποίο και εργαζόταν επί αρκετά χρόνια στο εργοστάσιο, ενώ κατάγονταν κι από το ίδιο χωριό.

Loading