«Ενοχλημένη» η Ιβάνκα Τραμπ από ερώτηση δημοσιογράφου του NBC(vd)

«Άκομψη» και «άστοχη» θεώρησε η Ιβάνκα Τραμπ, ερώτηση που έκανε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NBC σχετικά με τον πατέρα της. Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξη που θα προβληθεί σήμερα, ρώτησε την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ για τη γνώμη της σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για ανάρμοστη συμπεριφορά του πατέρα της.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες, έχουν δημοσιοποιηθεί από περίπου 10 γυναίκες. Όπως υποστηρίζουν, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο παρελθόν, πριν δηλαδή την εκλογή του, έχει προβεί σε απρεπείς συμπεριφορές εναντίον τους.

Ο ίδιος από την μεριά του καταρρίπτει του ισχυρισμούς αυτούς, και κάνει λόγο για «ιστορίες που επινόησαν» οι καταγγέλλουσες.

Η απάντηση της Ιβάνκας Τραμπ

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα της, η Ιβάνκα φάνηκε σχετικά «ενοχλημένη».

«Πιστεύω ότι είναι πραγματικά ανάρμοστο να ζητάτε από μια κόρη εάν πιστεύει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πατέρα της από τη στιγμή που εκείνος έχει ξεκάθαρα δηλώσει ότι οι κατηγορίες που του προσάπτουν είναι ψευδείς.[…] Δεν πιστεύω ότι είναι ένα ερώτημα που θα υποβάλλατε σε πολλές άλλες κόρες.[…] Πιστεύω τον πατέρα μου, γνωρίζω τον πατέρα μου. Είμαι η κόρη του, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να πιστεύω τον πατέρα μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading