Βρήκαν επισκληρίδιο στη σπονδυλική της στήλη 14 χρόνια μετά!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την γέννηση του γιου της Jacob στο ναυτικό νοσοκομείο της Φλόριντα, ο γιατρός της Amy Bright ανακάλυψε κάτι που τον ανησύχησε ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα ανακάλυψε ένα τμήμα βελόνας μήκους 3 εκατοστών από επισκληρίδιο ένεση σφηνωμένο στην σπονδυλική της στήλη!

Σύμφωνα με την Bright, δύο μήνες μετά τη γέννα της με καισαρική το 2003, άρχισε να αντιμετωπίζει έντονο πόνο στην πλάτη που εξακολουθούσε να υφίσταται από τότε.   Έχει επίσης υποστεί νευρική βλάβη που έχει προκαλέσει προβλήματα στο αριστερό πόδι της. Αν και οι γιατροί αρχικά διέγνωσαν ισχιαλγία, τον Νοέμβριο του 2017, μια αξονική τομογραφία αποκάλυψε το τμήμα της βελόνας.

Βρήκαν επισκληρίδιο στη σπονδυλική της στήλη 14χρόνια μετά!

Η άτυχη Bright  δήλωσε πως είναι αναστατωμένη και φοβισμένη ενώ κάθε φορά που κινείται, περπατάει και λυγίζει ή κοιμάται, αυτή η βελόνα κινείται μέσα στη σπονδυλική της στήλη και πονάει. Για 14 χρόνια, δημιούργησε πληγή στη σπονδυλική της στήλη μου χωρίς να φταίει κάτι που την κάνει ιδιαίτερα  οργισμένη.

 

 

 

Οι νομικές κινήσεις που θα προχωρήσει η γυναίκα

Η Bright έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του νοσοκομείου του Τζάκσονβιλ, όπου έγινε η καισαρική. Ο δικηγόρος της, ο Sean Cronin, ισχυρίζεται ότι το προσωπικό του νοσοκομείου του Τζάκσονβιλ έπρεπε να γνωρίζει ότι η βελόνα ήταν μέσα της, επειδή ένα τόσο μεγάλο τμήμα είχε σπάσει.   «Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου», είπε η Bright. Τα αντανακλαστικά στα πόδια της έχουν ήδη επηρεαστεί και είναι πιθανό να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με φαρμακευτική αγωγή. «Προσπαθώ να προετοιμαστώ για το μέλλον μου και τη βοήθεια και υποστήριξη που θα χρειαστώ», λέει η γυναίκα.

Βρήκαν επισκληρίδιο στη σπονδυλική της στήλη 14χρόνια μετά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Bright ετοιμάζεται για μια δύσκολη νομική διαμάχη καθώς θα διεκδικήσει αποζημίωση από το νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, γιατροί και ειδικοί που παρακολουθούσαν την υπόθεση είναι αρνητικοί στο να γίνει χειρουργείο αφαίρεσης της βελόνας καθώς φοβούνται τον κίνδυνο να μείνει τελείως παράλυτη.

Loading