Αυστρία: Γυναίκα πέθανε από το κρύο αφότου πιάστηκε το χέρι της

Ένα ιδιαίτερο ατύχημα το οποίο της στοίχισε εν τέλει τη ζωή, είχε μια καθαρίστρια στην νοτιοανατολική Αυστρία. Το χέρι της γυναίκας εγκλωβίστηκε μέσα στο συρματόπλεγμα με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγες ώρες αργότερα από το κρύο.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Σταλχόφεν η οποία βρίσκεται στην επαρχία της Στυρίας. Η γυναίκα εργάζονταν ως καθαρίστρια, όταν ξαφνικά στη δουλεία της έπεσε ο διακόπτης. Η 66χρονη τότε προσπάθησε να περάσει το χέρι της μέσα από το συρματόπλεγμα προκειμένου να ενεργοποιήσει τον διακόπτη από την εξωτερική πλευρά, όταν ξαφνικά δεν πρόλαβε να απομακρύνει το χέρι της με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στο σημείο!

Οι συγγενείς της θορυβήθηκαν από την αργοπορία της και ειδοποίησαν τις αρχές. Ήταν όμως πολύ αργά. Όταν η αστυνομία πέρασε από τη δουλεία της, γύρω στη 01:30 εντόπισε τη γυναίκα πεθαμένη, λόγω του έντονου κρύου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί και κάταγμα στον αγκώνα.

Στην χώρα είναι ο πρώτος διαπιστωμένος θάνατος λόγω του κρύου αφότου το κύμα πολικού ψύχους άρχισε να πλήττει χώρες της Ευρώπης, στα τέλη Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 60 άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Loading