Αναστάτωση στο «Heathrow»- Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 40χρονο άνδρα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λονδίνου Heathrow. Το περιστατικό αυτό που διαδραματίστηκε σε διάδρομο απογείωσης- προσγείωσης του terminal 5, συνέβη περίπου στις 8 το πρωί. Ένας ακόμα άνδρας τραυματίστηκε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για υπάλληλους του αεροδρομίου.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός. Ο τραυματίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του βρετανικού Τύπου νοσηλεύεται καθώς έχει σπάσει τον ώμο του.

Όπως είναι φυσικό στο αεροδρόμιο προκλήθηκε αναστάτωση. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως  πτήση για Ζυρίχη είχε καθυστέρηση πάνω από 3 ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης της British Airways για Ζυρίχη (BA710), τους ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα πως  «επειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στον χώρο των αεροσκαφών και στο οποίο εμπλέκονται δύο υπάλληλοι, έχει αρχίσει έρευνα και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία. Στο επεισόδιο δεν εμπλέκονται επιβάτες».

Επίσης σε δηλώσεις άλλων επιβατών της ίδιας πτήσης στην βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», ανέφεραν πως η περιοχή γύρω από τις περισσότερες πύλες είχε κλείσει. «Έβλεπες παντού μπλε φωτάκια και η περιοχή είχε περικυκλωθεί από περιπολικά και ασθενοφόρα».

Loading