Αεροπορική εταιρεία προτείνει οι επιβάτες να ταξιδεύουν όρθιοι!

Σε κάποιους θα φανεί τουλάχιστον παράλογο, κάποιοι άλλοι θα το θεωρήσουν απλώς εξέλιξη της καθημερινότητας. Όπως και να έχει, μία αεροπορική εταιρεία από την Κολομβία επιθυμεί να αφαιρέσει τα καθίσματα από τα αεροπλάνα της έτσι ώστε να ταξιδεύουν οι επιβάτες όρθιοι.

Συγκεκριμένα, η VivaColombia πήρε αυτήν την απόφαση και ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι επιθυμούν να μειώσουν τις τιμές ώστε να είναι προσιτά τα εισιτήρια σε άτομα από την εργατική τάξη, οι οποίοι πρέπει να μεταφέρονται για τη δουλειά τους στην Κολομβία.

Τι ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανακοίνωσε πως υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που μελετούν αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό προσθέτοντας ὀτι ποιος νοιάζεται αν δεν διατίθεται σύστημα ψυχαγωγίας για πτήση μίας ώρας, ή που δεν υπάρχουν μαρμάρινα δάπεδα … ή τέλος ότι δε θα διατίθενται δωρεάν φιστίκια;

Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως αν υπάρξει κάποτε σύγκρουση σε ένα αεροσκάφος μια ζώνη ασφαλείας δε σώζει. Δεν χρειάζεστε ζώνη ασφαλείας στο υπόγειο του Λονδίνου. Δεν χρειάζεστε ζώνη ασφαλείας σε τρένα τα οποία ταξιδεύουν σε 120 μίλια την ώρα, δήλωσε επίσης.

Φυσικά οι αρχές της Πολιτικής Αεροπορίας διαφωνούν καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει εγκριθεί σε καμία χώρα μέχρι σήμερα. Ο Alfredo Bocanegra, διευθυντής της Πολιτικής Αεροπορίας, δήλωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να ταξιδεύουν σαν ανθρώπινα όντα, προσθέτοντας ότι όποιος έχε ταξιδέψει στις δημόσιες μαζικές μεταφορές, γνωρίζει ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο το να στέκεστε όρθιοι!

Άραγε έχουν ταξιδέψει ποτέ με λεωφορεία της Ελλάδας;;;

Loading