Έστειλαν την Φεράρι στα παλιοσίδερα!

Μια περίεργη υπόθεση από το Μπέρμινγκχαμ της Βρετανίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό. Οι αρχές αποφάσισαν να στείλουν στα «παλιοσίδερα» μια ανασφάλιστη Φεράρι.

Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε τον προηγούμενο Απρίλιο. Η συγκεκριμένη Φεράρι άνηκε στον γνωστό πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Zahid Khan. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο υπολογίζεται ότι κοστίζει πάνω από 200.000 βρετανικές λίρες δηλαδή περίπου 230.000 ευρώ.

Οι αρχές είχαν υποστηρίξει ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Αργότερα όμως αφού ο 31χρονος επιχειρηματίας προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα στο δικαστήριο, απέδειξε τελικά ότι η αγορά του ήταν καθόλα νόμιμη και το αυτοκίνητο είχε αποκτηθεί μέσω δημοπρασίας. Απλώς το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Τι δήλωσε ο Khan

O 31χρονος επιχειρηματίας, φανερά ενοχλημένος από την συγκεκριμένη υπόθεση δήλωσε ότι:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατέστρεψαν το αυτοκίνητό μου. Λατρεύω τα supercars και αγαπούσα αυτό το αυτοκίνητο. Η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει ό,τι έκανε. Είναι πολύ λυπηρό. Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν δοθεί για καλό σκοπό. Τα μέρη της Ferrari κοστίζουν περισσότερο και από το ίδιο το αυτοκίνητο. Είχα προσφορά να πουλήσω τα μέρη της για πάνω από 250.000 χιλιάδες. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά για παράβαση δικαστικής εντολής και παράνομη καταστροφή του αυτοκινήτου μου».

Δείτε το βίντεο με την Φεράρι:

Loading