Το δίδυμο Αναπολιτάκης- Τσιούκας πρώτευσαν στη γενική κατάταξη του 53ου Ράλι ΔΕΘ

Η τελευταία ειδική διαδρομή του 53ου Ράλι ΔΕΘ μήκους 6,35 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε από τη Γαλάτιστα μέχρι το Λιβάδι έκρινε και το νικητή του φετινού αγώνα που διεξήχθη χωρίς την παρουσία θεατών λόγω COVID-19.

Στη γενική κατάταξη στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, οι Ανατολιτάκης- Τσιούκας με Ford Fiesta RS, ενώ λίγο πιο πίσω τερμάτισαν οι Κιτσικάκης Δημήτριος και Κιτσικάκης Εμμανουήλ με Peugeot 308. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Πλάγος και Ρέντης με Honda Civic.

Στις επιμέρους κατηγορίες στην κατηγορία «Ν» πρώτο δίδυμο αναδείχθηκαν οι Γοριγίτσας- Σπύρου με Mitsubishi Lancer Evo X και ακολούθησε το δίδυμο Τάσος- Φιδανάς επίσης με Mitsubishi Lancer Evo X. Στην κατηγορία F2 πρώτοι αναδείχθηκαν οι Κιτσακάκης Δημήτρης – Κιτσικάκης Εμμανουήλ, ακολούθησαν οι Πλάγος- Ρέντης και Στεργιάδης Γαζγάζης με Peugeot 106. Στην κατηγορία «C», πρώτευσαν οι Αναπολιτάκης- Τσιούκας, Κιτσακάκης Δημ. -Κιτσικάκης Εμ. και Πλάγος – Ρέντης. Τέλος, στην κατάταξη ιστορικών αυτοκινήτων οι Φιγκιώρης- Ρακιτζής με Opel Ascona.

Υπενθύμιζεται ότι ο αγώνας αποτελούνταν από πέντε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 72.37 χιλιομέτρων και προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτινων ράλι ως 2ος γύρος.

Κυριάκος Παρασίδης

©Πηγή: amna.gr

Loading