Μοντέλα για όλα τα γούστα στο σαλόνι της Γενεύης

Μοντέλα για όλα τα γούστα  πρόκειται να δούμε στο σαλόνι της Γενεύης. Έτοιμη να παρουσιάσει μία περιπετειώδης concept εκδοχή του Rifter η Peugeot δίνοντας μία άλλη διάσταση στη νέα σειρά επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία του Rifter δεν είναι μόνο οι δύο εκδόσεις αμαξωμάτων με πενταθέσια και επταθέσια έκδοση, αλλά και η δυνατότητα προαιρετικού συνδυασμού με τετρακίνηση της Dangel. Πρόκειται για ένα κλασικό σύστημα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη και τρεις επιλογές κίνησης (με μετάδοση μπροστά, στους τέσσερις τροχούς ή με κλείδωμα Lock).

Τι άλλο θα δούμε στο σαλόνι της Γενεύης

Δίπλα στο Rifter παραγωγής η Peugeot θα παρουσιάσει και την πρωτότυπη εκδοχή που έχει 8 cm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ειδικά ελαστικά της BF Goodrich και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε ένα σκληροτράχηλο SUV. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας νέος κινητήρας πετρελαιου 1.500 του ομίλου PSA που εδώ αποδίδει 130 PS.

Αξίζει να σημιωθεί μια λεπτομέρεια με τη σκηνή οροφής της Autohome η οποία συνδυάζεται με αναδιπλούμενη σκάλα ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Loading