Τέλος οι βενζινοκινητήρες για τη Volvo !

Σύμφωνα με πληροφορίες, που πιθανόν διέρρευσε η ίδια η Volvo, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βάζει τέλος στους βενζινοκινητήρες και στρέφεται στη χρήση αυτοκινήτων με ρεύμα. 

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει την έτσι κι αλλιώς απόφασή της για στροφή στις ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές εκδόσεις όλων των μοντέλων που θα παράγει.

Νέα τεχνολογία και περιβάλλον

Η νέα αυτή τεχνολογία που είναι απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, είναι και το ζητούμενο για όλες σχεδόν τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η Volvo θεωρείται από τους πρώτους κατασκευαστές παγκοσμίως που έχουν δηλώσει τη διάθεσή τους για στροφή από τους βενζινοκινητήρες προς τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Έτσι κι άλλως, η μετάβαση προς τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα θα έχει και ένα στάδιο κατά το οποίο τα plug in υβριδικά θα είναι πρακτικά, όλα όσα θα διατίθενται τουλάχιστον. Στους ηλεκτροκινητήρες θα βασίζονται και οι τετρακίνητες εκδόσεις των plug in μοντέλων με SUV χαρακτήρα.

Τέλος, τα μόνα μοντέλα που μένουν να δούμε πως θα είναι στο μέλλον και με τι κινητήρες, θα είναι αυτά της Polestar που θα συνεχίσουν να είναι οι δυναμικές εκδόσεις των μοντέλων της Volvo.

Loading