Μοντέλο με ηλεκτρικό concept στο σαλόνι της Γενεύης

Άλλο ένα μεγάλο όνομα πρόκειται να δώσει το παρόν στο σαλόνι της Γενεύης. Μεταξύ άλλων και ένα πρωτότυπο μοντέλο μηδενικών ρύπων σε ένα πλήρως ηλεκτρικό concept.

Συγκεκριμένα, η  SsangYong και το e-SIV που σημαίνει Εlectronic Smart Interface Vehicle, τονίζει την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει, η οποία περιλαμβάνει ακόμα και σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μπορούμε να δούμε ένα SUV, το οποίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια ηλεκτρική εκδοχή του Korando με άλλη ονομασία.

Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η SsangYong  χαρακτηρίζει το μοντέλο αυτό ως «στρατηγικής σημασίας» με μήκος  4,46 μέτρα και με ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 140 kW κάτι που αντιστοιχεί σε 188 PS.

Η αυτονομία του φτάνει τα 450 km, πάντα σύμφωνα με την SsangYong, ενώ ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών, για τις οποίες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι, είναι 50 min μέχρι το 80% της χωρητικότητάς τους -προφανώς με ταχυφορτιστή.

Τέλος τα 188 PS θα επιτρέπουν στο ηλεκτρικό SsangYong να κινείται μέχρι και με 150 km/h, ενώ πρόκειται συνολικά για το 5o ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσιάζει η μάρκα, καθώς έχουν προηγηθεί τα KEV1 (2010), KEV2 (2011), e-XIV (2012) και Tivoli EV-R (2015).

 

Loading