Μοντέλα αυτοκινήτων για…παντρειά!

Υπάρχουν παλιά αυτοκίνητα που τα θέλεις πολύ περισσότερο από ότι τα καινούργια και αν τα αγοράσεις δε θέλεις ποτέ να τα δώσεις. Είναι σαν ένας δεσμός. Μοντέλο που το παντρεύεσαι για μία ζωή. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα αυτοκίνητα ;

Αν μπεί κάποιος στη διαδικασία να κάτσει πίσω από το τιμόνι ενός Audi TT πρώτης γενιάς θα καταλάβει τι εννοούμε, αν αυτό είναι και το «καλό» με το Haldex και τα 225 άλογα, ακόμα καλύτερα. Πέραν όμως από αυτά, στην ίδια σπορ κατηγορία συγκαταλέγεται και το Mazda RX-8, ίσως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα όλων των εποχών κι ας είχε τα θεματάκια του στην κατανάλωση λαδιού και βενζίνης!

Στα σπορ να προσθέσουμε και την καταπληκτική BMW Z3 και στα γαλλικά μπορείς να προσθέσεις κι άλλα μοντέλα όπως το Peugeot 205 και 206cc.Το ίδιο και τα 106, Rallye ή όχι.

Σπορ και κλασσικά αυτοκίνητα

Στην ίδια κατηγορία «παντρειάς» είναι σίγουρα το πρώτο Yaris, αν όχι για τον χαρακτήρα του, σίγουρα για την πρακτικότητά του, αν και στη λίστα των γιαπωνέζικων μπορούν να μπουν πολλά παλιά μοντέλα. Από το πισωκίνητο Starlet μέχρι το προτελευταίο Nissan Primera, και φυσικά το πρώτο 4πορτο Rav4, ένα κλασσικό πλέον μοντέλο, που ειδικά σε κόκκινο χτυπητό χρώμα είναι όλα τα λεφτά.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα η διαχρονική αγάπη για τις Mercedes- Benz, όταν το ένα μοντέλο είναι πιο όμορφο και εντυπωσιακό από το άλλο είτε θέλεις κάτι σπορ όπως την SLK, είτε κάτι all time classic με τα μοντέλα Ε –CLASS.

Όποια κι αν είναι η επιλογή για την «παντρειά» και την άρρηκτη σχέση πάθους που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα αυτοκίνητο δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον κώδικα που οφείλουμε να ακολουθούμε και τους κανόνες ασφαλείας για εμάς και τους γύρω μας.

Loading