Θα κάψει καρδιές η νέα “μπέμπα” Z4 το καλοκαίρι!

Δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση της BMW πως η νέα “μπέμπα” Z4 εξελίσσεται από κοινού με την επερχόμενη Toyota Supra  και είναι φυσικό, μέχρι και σήμερα, τα δύο μοντέλα να συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποτελούν τους πρώτους καρπούς  μιας ουσιαστικής συνεργασίας.

Μετά την παρουσίαση της αγωνιστικής έκδοσης της Supra στην έκθεση της Γενεύης, στελέχη της BMW αποκάλυψαν ότι πρόκειται να δούμε τη νέα Z4 μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το πρώτο της ντεμπούτο αναμένεται στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Θα κάψει καρδιές η νέα "μπέμπα" Z4 το καλοκαίρι!

Έκδοση και χαρακτηριστικά

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το γερμανικό μοντέλο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε roadster έκδοση (σε κουπέ η Supra) και στη βάση της γκάμας των μηχανικών συνόλων θα τοποθετηθεί ένα 2λιτρο τούρμπο μοτέρ βενζίνης απόδοσης περίπου στα 250 άλογα. Επίσης, στην κορυφή θα υπάρξει ένας 6κύλινδρος κινητήρας ισχύος 400 ίππων από όπου η κίνηση θα περνά στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Θα κάψει καρδιές η νέα "μπέμπα" Z4 το καλοκαίρι!

Κλείνομτας, όσον αφορά στην αισθητική που θα υιοθετήσει η νέα Z4 περιμένουμε πολλές ομοιότητες με το εικονιζόμενο πρωτότυπο που παρουσίασε το 2017 η BMW.

Loading