Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η παράταξη Κυρίζογλου

Στην κατάμεστη Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 02/02/20 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της “Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές κκ Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γεράνης οι πρώην δήμαρχοι Μενεμένης Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης, η πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Βίκυ Νάνου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.

Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου, ευχαρίστησε τους υψηλούς προσκεκλημένους, τους αιρετούς και τους φίλους της Δημοτικής Συνεργασίας που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στο τρέχον πρόγραμμα έργων που πραγματοποιείται στο δήμο, στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης, η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με έργα και με μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, χαράσσει μια ανεξίτηλη πορεία στην ιστορία της πόλης.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον κ. Χρήστο Καλτσά, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Βορειοηπειρωτών Αργυρόκαστρο, Δέλβινο, Άγιοι Σαράντα ο οποίος και παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας.

Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά η χορωδία ενηλίκων του Λυδικού Ωδείου Αμπελοκήπων υπό τη διεύθυνση της κ. Νατάσας Ιγνατιάδου.

Δείτε τη ροή ειδήσεων:

Loading