ΠΚΜ: Εργασίες στη 16η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου

Συνεχίζονται από την Τετάρτη (6/5) έως και την Παρασκευή (8/5) οι εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, επί του ανισόπεδου κόμβου Θέρμης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΠΚΜ, οι εργασίες θα συνεχιστούν λόγω του όγκου και πλήθους των εργασιών συντήρησης (καθαρισμός βλάστησης, ασφαλτόστρωση, αντικατάσταση συστημάτων αναχαίτισης οδών) επί της αερογέφυρας Θέρμης που απαιτούνται για την άρτια ολοκλήρωσή τους.

Κλειστή για δύο ημέρες η γέφυρα Θέρμης

Προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος, θα υπάρξει 48ωρη παράταση του καθολικού αποκλεισμού της αερογέφυρας Θέρμης από τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης έως τις 7:00 το πρωί της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η αρμόδια υπηρεσία της ΠΚΜ, έχει ήδη υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε ακόμη:
Δ. Λαγκαδά: Κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες εν μέσω πανδημίας