Νοτοπούλου: Ο δήμαρχος της ευταξίας έφερε μπάχαλο

«Ο δήμαρχος της ευταξίας του οποίου η διοίκηση έφερε μπάχαλο στη Θεσσαλονίκη» ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Νοτοπούλου στα όσα είπε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» κατά την τοποθέτησή της αναφέρθηκε στα θέματα της σχολικής στέγης, τις μετακινήσεις υπαλλήλων, την καθαριότητα, στην πλατεία Ελευθερίας και στην ασφάλεια.

Όσον αφορά στη σχολική στέγη μίλησε για «μεγάλη αναστάτωση»  που προκλήθηκε στην προηγούμενη εβδομάδα μετά την απόφαση της διοίκησης να «διαλύσει ουσιαστικά 3 σχολικές μονάδες, της οδού Κλεάνθους, το 4ο Γυμνάσιο και το 20ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με αφορμή την ενεργειακή, απαραίτητη ενεργειακή αναβάθμιση» Όπως τόνισε δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται μαθητές χωρίς μια συγκεκριμένη πρόταση.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε πως η διοίκηση «τα έχει κάνει μπάχαλο»  και στις μετακινήσεις των υπαλλήλων.

«Από το σωματείο υπαλλήλων κατηγορείστε για εξωθεσμική παρέμβαση στις μετακινήσεις υπαλλήλων, επί της ουσίας και σε αυτό θα πρέπει να απαντήσετε» και πρόσθεσε πως «οι πρακτικές σας παραπέμπουν σε εποχές αλήστου μνήμης Παπαγεωργόπουλου, εποχές που ταλαιπώρησαν την πόλη».

 

Loading