Απειλές ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα προς Μπέο: «Θα έρθουμε στο Βόλο»

Απειλές εναντίον του Αχιλλέα Μπέου για… επίσκεψη στο Βόλο εκτόξευσε, μέσω του Facebook, ο επικεφαλής της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», για το περίφημο θέμα των Σταγιατών.

«Δεσμευόμαστε πως κάποια στιγμή θα ανεβούμε στον Βόλο και θα βρούμε αυτό το “μπιφτέκι” αυτόν τον βλάκα. Αυτόν που είναι “νύχτα” και δεν μασάει. Θα σε βρούμε και θα σε ξεφτιλίσουμε. Γ@μώ την νύχτα σου γ@μώ τις άκρες σου γ@μώ τους μπράβους σου. Να ξέρεις πως όταν ρίχνουμε σφαλιάρες εμείς δεν φεύγει μαζί μόνο το κράνος. Φεύγει και το νταϊλίκι της νύχτας», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Σημειώνουμε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον κ. Καλαϊτζίδη, χαρακτηρίζοντας τον α…ι και αποσπώντας το χειροκρότημα από τους συμβούλους της δημοτικής του ομάδας.

Τι απάντησε ο Μπέος στις απειλές

Η απάντηση του Δημάρχου Βόλου στις απειλές του στελέχους του «Ρουβίκωνα» ήταν η εξής: «Εγώ αυτές τις οργανώσεις και για τις ομάδες αναρχικών έχω πει ότι σε μία δημοκρατία, οι πολιτικές τοποθετήσεις και θέσεις είναι δικαίωμά τους. Μπορεί να έχουμε άλλες θέσεις και απόψεις, δικαίωμά τους».

Δείτε εδώ το βίντεο από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο στο Βόλο:

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Mittwoch, 10. Juni 2020

Δείτε επίσης: Επίθεση «Ρουβίκωνα» στα γραφεία ομίλου επιχειρήσεων στο Μαρούσι

Loading